Middagsdags!

Har legat och degat i sängen hela dagen, usch så skönt och det var välbehövligt! Har hunnit skypat med mamma och brorsan också, har även mailat på en lägenhet i New york, hoppas den är ledig när vi ska dit, den ligger på upper west side, perfekt läge verkligen! Ska alldeles strax kila iväg och träffa Fanny, en av de svenska tjejerna som jag firade midsommar med.Vi ska äta middag på cheesecake factory, har inte varit där än så det blir debut för mig ikväll, yaaay haha. Hörs mer sen♥.


Another Thunderstorm..

Yepp ni läste rätt, kom en till thunderstorm till DC igår, vet inte om den var värre än den förra som var men den här gången blixtrade det SJUKT mycket, blixtrarna hade ingen paus utan höll igång nonstop. Och det var ju inte direkt en liten blixt man såg utan det var hela himlen som lyste upp. Så ja thunderstormen hade perfekt tajming också precis typ när vi planerade att fora ner till downtown och taxin kom inte när den skulle och så ringde vi en annan taxi som inte kunde köra dit vi bodde för att det var träd och grenar på vägen. Men till slut kom det iaf en taxi som tog oss till metron och väl framme vid metron så har Angii glömt sin plånbok.. Pengar ID kort och ja ni vet haha. Så ja klockan var redan så mycket så alla blev rätt opepp på att gå ut och vädret gjorde det ju inte bättre, haha så det blev ingen utgång för våran del, vi som hade peppat hela veckan på utgång haha. Jaja så kan det gå, var väldigt skönt att bara få komma hem också, har varit helt slut efter denna vecka.

Japp det var min fredag, hur har eran varit? :) Tur att jag köpte lite amerikanst godis som jag hade när jag kom hem, det är mjölk choklad med peanutbutter i. Super gott! Har blivit helt tokig i peanut butter sen jag kom hit.

Dansa.Pausa

Yaaay äntligen fredag! Har precis ätit middag, åt nå fyllda kycklingar med typ sallad och röra i, nu är jag så mätt att jag spricker, fy.. Ska alldeles strax hämta angies vän nere på metron med bilen och sen måste jag hoppa i duschen och börja göra mig iordning.
Hoppas allt är bra därhemma, saknar er lite extra idag, puss på er! ♥


Middag ute!

Hej på er, först vill jag bara säga att jag är ledsen att jag inte hinner uppdatera mer men blogg appen på telefonen funkar inte.. Någon mer som har det problemet?

Idag har jag jobbat hela dagen, idag var väl ändå en bra dag måste jag säga om man jämför med gårdagen. Efter jobbet mötte jag upp Amanda och vi tog metron till Bethesda där vi mötte upp hennes tjejkompisar, vi satte oss på en fransk restaurang men blev en cheeseburgare med fries för min del, supergott! Och eftersom jag inte hade provat på frozen yoghurt ännu så blev det ju bara ett måste att köpa det efter maten, jag tog oreo och choklad smak plus jordgubbar, m&ms som topping och ja det var super smarrigt!

Nu måste jag verkligen sova, har ju faktiskt en dag kvar på den här veckan och imorgon blir det utgång, yaaaaay!
Godnatt amerikat!


Rough day!

Oj vilken dag asså.. Idag har varit en riktig jäkla piss dag må jag säga. W och jag har inte kommit överens för fem öre idag, det har varit som att pratat med en vägg, han vägrar att lyssna. Så jag och min värdmamma har suttit ner nu på kvällen och pratat med honom. Vi får väl se hur det går men förhoppningsvis blir det bättre, det är ju han som förlorar på det om han missköter sig. Jag hoppas verkligen att det blir bättre för han är verkligen super go och rolig när han visar sina bästa sidor. Och det som var så skönt att höra var att min värdmamma sa när vi satt och pratade; jag gillar verkligen Mathilda,du vet W att vi haft problem förut när vi inte gillade au pairen så mycket men jag gillar verkligen Mathilda och hon är rolig och har en rolig personligheten och så säger W same same. Haha så det var skönt och höra!
 
Efter jobbet var jag och fixade mina ögonbryn på ett nailspa i närheten, det kostade 10 dollar?!? Japp inte ens 100 spänn, det ni SVEA! Hon vaxade och noppade de, det blev faktiskt väldigt bra så dit kommer jag nog gå fler gånger! :) Cyklade förbi Safeway och köpte massa godis och chips haha sen for jag hem till Angie ett tag där jag fick nybakade cupcakes, kan ju inte klaga på det direkt.
 
Godnatt på er♥
 
Två bilder från instagram idag @mathildapraiser

27:e juni 2012

God morgon Sverige! Hoppas ni sovit gott, jag ligger nog fortfarande och sover när ni läser detta för tänkte ni skulle få ett tidsinställt inlägg eftersom tidsskillnaden är så knepig plus att jag jobbar hela dagen idag och då har jag inte tid att blogga tyvär.
 
Igår efter jobbet mötte jag upp Amanda en annan au pair här i DC ( vi är faktiskt från samma stad i Sverige, lite komiskt sådär eftersom att den är väldigt liten och USA är JÄTTE stort haha. ) och hennes kompis Ellen som också är au pair, köpte en frappucino på starbucks, mocca cookie crumble, jag dör den är så god! Och säkert full av kalorier, haha men what to do? Jag hann även in på CVS igår så jag köpte mig en nagelsax, nagelfil och lite mera solkräm, bara välbehövliga saker. Sen är det ju faktiskt att jag måste börja plugga körkortsteorin lite mera intensivt,  super drygt och totalt jättetråkigt men något som måste göras.
 
Idag har ingen av barnen camp vilket betyder att båda kommer vara hemma... K har en playdate här på förmiddagen men W har inget inplanerat så får väl försöka så han också kan ha en playdate eller något, så svårt att hinna med allt annat som ska göras när båda är hemma samtidigt och rastlösa. Kan ju inte bara skita i de och göra annat.
 
Hörs senare, kram på er!
 
 

26 juni 2012

Hej hej hej och hemskt mycket hej!

Idag börjar jag inte jobba förrän 12, vilket är super skönt och jag tror till och med jag slutar tidigare än vad jag brukar, hur awesome är inte det? :) Men har en hel del som ska göras, tvätta osv..

Nu ska jag äta lite frukost, bagel med cream cheese YUM! Hörs sen, Puss!

Bild från i söndags, utanför vita huset.

Smink + Glee

Ja det blev ju lite shopping igår efter allt turistande, behövde verkligen köpa sommarskor men vi hade inte all tid i världen så jag hittade inga.. Men blev lite annat hihi :) Köpte en röd läppenna och en eyeliner från Sephora, lite trosor och en Glee top från Forever21, den var så skön och slapp i tyget att jag bara fick lov att köpa den plus när man är en "total gleek" så fanns det ju ingen tvekan där inte!
 


 

Ledig dag.

Japp som alla måndagar har jag varit ledig idag vilket jag tycker är helt underbart för att jag får långhelg men nu ska min värdmammas schema ändras så att hon blir ledig onsdagar istället. Visst att det kan vara skönt att få ett brake mitt i veckan men ändå, jag hade ju tänkt att jag kunde resa på helgerna och komma tillbaka på måndagen men det går ju inte nu.. Jaja bara gilla läget.

Min dag har iaf varit bra, hur har eran dag varit? :) Jag sov äntligen ut imorse, så skönt! Sen vid tolv tiden tog jag cykeln ner till starbucks och mötte upp Angie och hennes värdbarn, köpte en frappucino och drog hem till henne. Där bjöd hon mig på lunch, scrambled eggs, tomater och bagel med cream cheese = YUM! Blev en promenad på dagen och så nu en powerwalk på kvällen med angie, super skönt.

Nu ska jag försöka plugga lite teori eftersom att jag ska skriva körkortsprovet om några veckor.. Puss!


Bildbomb!

Här får ni lite bilder från de senaste dagarna! :)
 





Turistat sig lite!

Jag är helt slut efter en hel dag nere i downtown, vi har sett super mycket :) Plus att det blev lite shopping i ett mall i Virginia, jag är helt slut! Nu ska jag sova och försöka sova ut imorgon som jag inte lyckats med en enda dag denna helg. Godnatt USA!


Kvällens

Åh vad jag behöver shoppa,haha har ju så lite kläder här... Men såhär såg jag ut ikväll! :)
 
 
 

Den 23 juni 2012 - Midsommardagen

Japp sovmorgon var det va? Eller inte.. Vaknade runt 8 av att hemtelefonen ringde, trodde jag hade lyckats att sätta den på ljudlös men tydligen inte. Var väl lika bra att komma upp, behövde upp och duscha och sen vidare till banken eftersom det blev nå fel när jag skulle aktivera mitt bankkort, men nu funkar det! Hann även skypa med mamma och bror, God bless skype asså! haha :).

Idag ska jag och några svenska tjejer fira lite midsommar härborta, det blir nog trevligt, behöver lite svenskt nu känner jag! Hoppas ni får en trevlig fortsatt kväll där hemma, saknar er. PUSS

12.57


Thunderstorm

Japp då har man varit med om storm för första gången i staterna, inte lika lugnt som hemma kan man ju säga.. Jag tog cykeln till affären, köpte lite mat glass osv och sen vidare till Angie, hon jobbade så det var bara hon och barnen hemma. Hann nästan precis sätta in min pizza i ugnen och ja det började lite lätt med åska och så blev det värre, det började blåsa ordentligt och så kom regnet (och ja det var inte som spöregn hemma utan det ÖSTE, himlen öppnade sig helt vidöppet) och bam så var strömmen borta, det enda jag tänkte på var min pizza haha, var ju ashungrig! Men tur nog var ugnen så varm så den blev faktiskt färdig, halleluja!  Det var rätt mysigt faktiskt, vi satt i mörkret och berättade historier för barnen som ändå var rätt lugna fast de var rädda och jag kan säga att man kände sig ju inte helt säker hehe, vissa av husen här känns väldigt tunna och det känns som om att de lätt skulle kunna blåsa bort. Ja hur som helst så visade sig att det var ett stort träd som hade fallit och dragit med sig el sladdarna som hänger i luften, både polis och brandmän kom. Var ju inte alltför kul att cykla hem kan jag säga, det såg helt galet ut, grenar och löv överallt och vissa vägar hade de spärrat av.
 
Så ja det var min midsommarafton, haha lyckad en ;) Min värdmamma var super omtänksam och skickade sms och frågade om jag var på ett säkert ställe osv, så det var ju väldigt rart tycker jag! Imorgon ska jag träffa några svenska tjejer och vi ska fira lite midsommar härborta, så det blir nog mysigt. Nu ska lägga mig sängen och kolla på mitt älskade Glee. Godnatt USA och godmorgon Sverige♥.
 
 
 

Glad midsommar!

Åh glad midsommar på er där hemma! Skulle göra allt för att få vara i Sverige just nu, älskar midsommar det är så himla mysigt. Jag jobbar som vanligt idag men just nu är barnen på daycamp och ska hämta de vid 1, har deras tvätt som jag måste göra idag. Innan jag hämtar barnen ska jag möta upp Angie på starbucks, vi hörs senare finisar! ♥


Just another day

Då var denna torsdag över, en ganska stressig dag men helt okej, barnen hade ju daycamp idag från 9 tiden till 1 så jag och Laura passade på att njuta lite av solen på min baksida! Blev lite röd på näsan haha. Det har varit så varmt och det är så fuktigt. Tog en löptur nu på kvällskvisten men man orkar knappt, det är såååå varmt och jag hade vatten med mig men efter ett tag är vattnet rätt så varmt det med... Det går inte att springa hela tiden, då skulle jag dö kan jag säga. Ska verkligen försöka att träna varje dag! Det är ju inte så att jag fortsätt med LCHF här inte.. Orkar inte tänka på det nu, plus att det är svårt att hitta bra livsmedels varor med mycket fett i, nästan allt är low fat här..

Även om jag har haft det lite tufft i början med barnen osv så har jag hamnat i en väldigt bra familj. Min värdmamma förstår mig helt och hållet när jag har funderingar. Det största problemet är ju att de inte lyssnar så bra ibland och det blir stressigt att hinna med allt, för jag ska inte städa upp efter de lekt, och ibland får jag göra det för att det inte ska se förjävligt ut helt enkelt och så ska det inte vara. Pratade med min värdmamma för en stund sen och hon tycker det är jättebra när jag berättar hur dagen har varit och att det inte alltid är så lätt. Hon gav mig iaf beröm och sa att jag gjorde ett super bra jobb och barnen gillar mig, så det är ju positivt. Klart jag gillar de också, de är superhärliga men klart man blir frustrerad när de inte lyssnar. Och när det är som jobbigast och man bara vill typ skrika och gråta lite, så försöker jag ändå se framemot mot allt roligt som kommer hända och alla ställen som man kommer besöka osv, det gör det alltid lite lättare! :)

Nu ska jag unna mig en cupcake hehe och kolla på en serie, tror även jag ska boka min buss till New York i augusti. Imorgon är det fredag, wiiiie!
Godnatt där hemma. Puss


GO KVÄLL

Hej bloggen! Äntligen har jag slutat för dagen, är helt slut! Även fast barnen har varit på dagläger i några timmar så har jag ju haft andra uppgifter, som idag skulle jag städa deras rum och stryka en del kläder från tvätten igår. Höll på att dö lite när jag satt och tittade på deras simträning, sååååååå varmt så nästan jag också hoppade in poolen. Nu ska jag åka och tanka bilen sen blir det en powerwalk med Angie, wiiiiieeee!

Hörs sen! :)


Shuuuuuuuus.

 
YES, äntligen har jag köpt mig ett par löparskor, köpte de på target för 29 dollar och det blir väl typ lite mer än 200 kr kanske? Ja något åt det hållet iaf, inte alls farligt dyrt ju. Kanske inte är den bästa kvaliten men köpte den dyraste där haha.
 
 
 
 

TARGET

Trodde jag publicerade ett inlägg men tydligen inte... det försvann.. Aja snart ska jag och mina tysktalande vänner åka till Target, en billig affär som har typ allt. Ska köpa träningsskor! :)
De stänger inte heller förrän kl 11 på VARDAGAR, det ni sverige, kanske ni borde prova??

Godnatt Svea!

19.23


MÅNDAG

Japp då var det måndag igen då, vilket betyder att jag har varit här i två veckor redan! Tiden går fortare än vad man tror. För de flesta au pairer så jobbar de idag men inte jag inte, min värdmamma är alltid ledig måndagar vilket betyder att jag är ledig, sjuk sooooft! Idag ska fixa något som heter social security number, har ingen större koll på varför man måste ha det men ett sådant nummer måste man iaf ha när man bor här i DC och sen ska jag öppna e bankkonto också så att slipper ha lösa pengar hela tiden..

Ska även dra till Target med några tjejer, en billig affär som har typ allt så jag ska försöka hitta mig ett par träningsskor. Hörs mer sen! :) Puss.

BTW så ösregnar det här idag..

8.09


17 Juni 2012

HEJ! Ännu en söndag i staterna, en riktig slö söndag må jag säga. Är bara så trött och slö, vill gå ut och gå men är trött på att behöva gå i mina converse.. Måste verkligen försöka hitta gå/spring skor imorgon, för såhär lat kan man inte vara längre! Får se kanske blir en liten promenad iaf, haha ;) Ikväll blir det nog bio med en annan au pair som bara bor en gata bort så får se vad det blir för film men det blir nog bra!

Fick reda på att farsgubben och brorsan har bokat sina flygbiljetter nu, wiiieeeeeeeeeee! Så i augusti åker jag till New York för att möta upp de där och så stannar vi en hel vecka i NYC innan vi drar ner till DC igen!! MUCHO HAPPY! :)

PUSSS


Places to go

Just nu sitter jag och skriver ner platser som jag vill se innan mitt år är slut. Vad vill jag se då?  JO ALLT, haha. Ett år är inte tillräckligt för allt jag vill se i detta gigantiska land, det finns ju så MYCKET! Det som är så himla skönt är att jag är ledig lördag,söndag och måndag varje vecka nu under sommaren vilket är väldigt soft så jag får försöka göra en del weekends under sommaren eller bara dagsturer.

De har platserna har ploppat upp än så länge:

Philadelphia
New York City
Nashville
Miami
Boston
South/North Carolina
Västkusten (LA, san fransisco, San diego....)
Colorado
Chicago

Sen finns ju det en del kring Washington också som inte är alls långt bort :)


16:e juni 2012

Weeehj hej bakis dag. Vi kom hem rätt så sent igår, så är super trött idag och vaknar av att hemtelefonen ringer halv tolv.. då var man inte glad kan jag säga. Skulle fixat bankkonto idag men det får bli på måndag istället. Mötte upp två av tjejerna från igår på starbucks, där fick det bli en frappuccino och en brownie, bra brunch? ;) haha men gott var det. Idag tänker jag bara ligga inne och dega, håller på att ladda ner en gång i phuket, har någon sett den? Är den bra? :)

Svängde förbi affärn också påväg tillbaka, så har fått mig en powerwalk, super skönt! Imorgon ska jag försöka utforska staden lite mer. Godnatt på er där hemma♥. Här borta har jag flera timmar kvar på dagen! Puss.

17.20




Lite bilder från gårdagen.

gårdagens



Kavaj från HM - Klänning från Nelly - Skor från JeffreyCampbell.

utgång

YAAAAY ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG!! Vilket betyder att jag inte jobbar förrän på tisdag igen! :) Dagen har varit bra, super bra om man jämför med gårdagen. Nu ska jag tagga till lite mer och sen måste jag springa, haha blir upphämtad och kommer inte ihåg exakt vart men tror jag har koll... CIAO SÖTNOSAR!

 


15:e juni 2012

God morgon! Japp idag är en ny dag här i staterna, oavsett hur jobbig gårdagen var så ser jag framemot idag! Gissa vem som kom och knackade på min dörr direkt efter simträningen igår, helt tårögd; I'm sorry I was so mean to you today. Någon hade fått sig ett snack.. Får hoppas på att det blir bättre nu.

Ikväll är det utgång som gäller! :)
Ha en fin svensk sommardag nu!!

Har en dejt med tvättmaskinen, hörs!


H*LVETES DAG

Ja vad ska man börja någonstans? Har varit rena rama h*lvetet här idag. Jag vet inte hur många ggr W har fått mig att börja gråta idag. Ja visst låter det töntigt, en tio årig pojke får mig att börja gråta? Ja men så är det. Det är inte det att han är taskig utan han typ totalvägrar att lyssna och följer inte reglerna, man blir bara så frustrerad så jag har typ gråtit floder och jag gråter INTE ofta.. Men han lyckas pusha precis alla knappar så att mina tårkanaler öppnas VIDÖPPET.  Jag och mamman har iaf prata om det och känns skönt får hon förstod verkligen, så vi får väl se vad som händer och om det blir bättre, för jag vill inte byta familj, K är min lilla solstråle, hon är så himla go och lyssnar iaf och förstår, självklart har hon sina moments men vilken 7 åring har inte det liksom?
En dag kvar på denna vecka och imorgon blir det utgång! :D

Nu ska jag äta lite mat och kolla på glee Det bästa som finns när man behöver cheeras upp, mat och en riktig bra serie!

 

....

Åh jag är såå trött!! Vilken dag, och barnen har bråkat typ KONSTANT!! Är lite avis på er som bara har en unge att ta hand och ni som har typ tre, HUR TUSAN ORKAR NI?! Hoppas det blir en bättre dag imorgon... Det positiva idag är att jag mötte upp en annan au pair från Österrike, vi gick till starbucks och satt där ett tag, super trevlig var hon och hon frågade om jag ville följa med ut på fredag. Så på fredag blir det utgång här i DC! WIHOOO!

Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, GODNATT!

22.08


Åh vad jag saknar mitt troll, deras hund är lite weird måste jag säga.. Nej inte lite, mycket.

13:e juni 2012

Dags för andra dagen med barnen, K har en playdate nu på förmiddan och sen blir det simträning, får se vad vi hittar på där emellan. Blir nog en del spel eller om det blir varmt kanske poolen! :)

Hörs senare, ha en super dag nu!


FÖRSTA DAGEN

God kväll eller ja snart god morgon på er där hemma! Idag var jag själv för första gången med barnen, gick väl ändå helt okej för att vara första gången. K är en dans på rosor men W kan vara lite svår men det funkar! Vi har spelat lite monopol, och sen hade barnen sim träning. K tjatade om hur mycket hon hatade att simma och att hon grät och var jätte ledsen förra gången, så jag sa att det skulle gå bra och att det är ju kul att simma! Gissa vem som kommer och säger direkt efter träningen, Mathilda you were right, you were right it was so much fun!! Haha told you so! Lillen då:).

Imorgon blir det sim träning igen och då ska jag köra dit de själv (mamman var med idag, så visade hon mig hur allt funkar vid poolen osv) och jag vet någon som längtar till simningen, haha.

Nu ska jag titta lite mer på glee innan jag somnar, god natt USA och godmorgon sverige!!

21.23


Köra lite bil och lite till och lite till...

Ja herregud vad jag har kört mycket bil idag, elle ja det känns om det iaf. Det gick väl ganska okej med tanke på att jag körde själv och inte hade en enda kotte att fråga... Plus att jag körde förbi poliser och polisbilar och det stoppade mig inte, haha det är väl bra? ;) Men jäklar vad nervös man blir när man ser en polisbil, de är ju lite udda här borta (ni vet amerikaner, ska ju alltid vara annorlunda än alla andra..) och de skulle väl säkert kunna stoppa mig bara för att jag inte håller lillfingret på ratten eller att kepsen sitter för långt ner, ja gud vet vad!

Imorgon är min första riktiga jobb dag, kl sju ska jag vara där uppe och göra frukost till barnen. Sen har K en playdate och W ska bort, måste tvätta, städa deras rum så ja full rulle helt enkelt!

19.53



NEW YORK CITY!!

Världens godaste brownies!!

Min blackberry jag fick av familjen plus mina bilnycklar, wiho!


Bilder från instagram de senaste dagarna @mathildapraiser.

11:e juni 2012

God morgon! Hur mår ni idag? Regnigt hemma? ;) Har mina perssennier nerdragna än så länge men tror det är varmt som igår säkert. Idag är jag ledig börjar jobba på riktigt imorgon, men ska ut och köra bilen så att jag vänjer mig. Det är automat (ni vet amerikanerna är för slöa för manuell..) och jag är INTE van vid det, vill använda min vänsterfot HELA tiden. Var ute och körde med min värdpappa igår och det gick väl bra förutom att jag kör för sakta, haha plus att jag fick för mig att bromsen var kopplingen och ja ni förstod nog vad som hände.... TVÄRBROMS. Så idag ska jag ut själv och köra lite, vägarna är inte heller världens lättaste, STOP skyltar överallt och högerregeln existerar inte alls, så ja ut på vägarna och bli lite van är vad som gäller idag!

Hoppas ni får en bra dag! :)

08.12


Man märker iaf att man är i staterna, flaggor precis ÖVERALLT och ibland en hel drös på samma ställe..Well americans you gotta love them.

Todays

Det var super kul idag, har redan träffat massa andra au pair och efter mötet gick jag och två andra tjejer till subway för att äta lunch, vi var så hungriga! En av tjejerna, Laura bor bara ett kvarter bort! :) Sen fick jag reda på att Amanda (en tjej från samma stad som mig) bor super nära, det är typ bara en station bort, hur awesome är inte det?



Såhär såg jag ut idag! Helst vill man bara gå i bikini, så varmt....

Lcc meeting

God morgon och god eftermiddag på er där hemma! :) Hur är vädret hemma? Här är det såååååååååååååååå varmt, man avlider nästan och varmare ska det bli... Idag ska jag på mitt första LCC möte, där man träffar andra au pairer i samma område och gör olika saker, idag ska vi till något ställe som heter Marthas Table. De delar ut mat till hemlösa, så vi ska hjälpa till med smörgåsar och typ förbereda mat osv.
Petra har fixat så att en annan au pair ska hämta upp mig, så himla snällt eftersom jag hittar ju inget än eller vet typ inte hur jag ska ta mig med tunnelbanan än.

Igår hade vi det super mysigt ute på bakgården där vi grillade hamburgare och åt lite gott, de har verkligen världens mysigaste baksida! Ska alldeles strax springa upp och äta lite frukost, hörs senare:)


Magnolia bakery!


Info + dinner

Åh det är så galet kul att prata engelska, att man måste verkligen det och självklart är det svårare vissa gånger och man typ har ingen aning om hur man ska formulera sig men när det går bra och flyter på är det verkligen skit kul! :)

Idag har Petra (deras förra au pair) visat mig runt, bensinstationen (du får full tank för 30 dollar, det är typ 200 svenska!? Sjukt billigt.) banken, lite små affärer osv. Hon är verkligen super gullig, hon säger hela tiden att om det är något jag undrar över så ska jag inte tveka att fråga henne och sen när hon åkt så är det bara att jag mejlar, hon är verkligen super snäll och försöker verkligen få mig att känna mig välkommen. Min värdmamma har också gått igenom lite information med mig och visat mig runt i huset, visat och berättat hur allt ska göras osv. Det är väldigt mycket att få in i huvet på bara en dag men hon är också super snäll och säger att om det är något jag undrar över när hon jobbar så ska jag inte tveka att ringa eller slänga iväg sms.

Ikväll ska vi ha en cookout ute på baksidan, grilla hamburgare osv så det blir nog mysigt! Nu ska jag börja plugga lite körkorts teori... Eftersom att man helst egentligen ska skriva testet inom 30 dagar. Får väl se hur det går.. Min värdmamma sa att ingen har klarat det på första försöket och om jag gjorde det så skulle hon ha en fest för mig, haha så får väl sträva eftter det!  ;)
Hörs senare, puss på er!


Bilden är från NYC i torsdags.

Day One.

God morgon på er! Hur mår ni? Jag mår super bra idag :). Ska alldeles strax gå upp och äta frukost för första gången i det här huset, läskigt.. Deras au pair innan mig Petra är kvar tills på måndag så idag ska hon visa mig bilen och vi ska köra runt lite så att jag får se området osv. Barnen har fotboll nu på morgonen så det tar föräldrarna hand om och imorgon ska jag ha första LCC mötet, där man träffar andra au pairer som åkt med samma organisation och som bor i samma område.

Ha en fin dag och vill bara säga lycka till, till alla street feetare där hemma som har show idag och imorgon! :)

8.40 


Det här var i mitt rum när jag kom igår, supergulligt!

Mitt Nya Hem.

Jajamensan då var jag framme i DC hos min värdfamilj. Vi åkte från Long Island efter 9 tiden imorse och var framme i Bethesda innan fyra någon gång, där hämtade min värdmamma och barnen mig. De bor ungefär precis vid gränsen mellan Maryland och DC men tillhör liksom Washington området. Känns så himla skönt att äntligen vara framme!! :) Har ett super mysigt rum med eget badrum och stor garderob. De har världens STÖRSTA hus, helt seriöst, håll i hatten nu.. Det är fyra våningar, FYRA?! Japp så är det, trodde det var tre och det tycker jag är stort men nej fyra. Inte alls stort... Gick nästan lite vilse, haha.

Nästan allt är uppackat bara lite småsaker jag ska ställa tillrätta så som kort osv. K 7 år kom in och ville hjälpa till så hon hängde upp lite kläder på galgerna osv, super gulligt! Hon sa att hon älskade att hjälpa till och ja det är väl kul att höra från en sjuåring. Asså hon är ju bara för söt, hon pratar hela tiden och berättar hur mycket hon älskar att sjunga och dansa och att jag måste dansa med henne och när jag sa att jag skulle lära henne en dans blev hon helt extas, haha! :) Och brorsan är så go, han gillade inte att jag hade en NY yankees keps på mig; you're gonna have to throw that hat out..

De närmaste dagarna blir det mest bara info och lära sig saker, deras au pair som var här innan åker på måndag och mamman är ledig då, vilket betyder att min "första" dag blir på tisdag. Imorgon ska Petra (förra au pairen) visa mig runt lite och visa bilen, kanske får köra lite också, fett läskigt, vägarna är ju inte de lättaste...

Här är lite bilder från veckan.

22.10








NEW YORK CITY!

Hej pa er! Idag har vi varit inne i NYC, helt sinnesjukt vad stort det var!  Det var helt awesome!! :) Imorgon ber det av till familjerna, sjukt spannande men super nervost ocksa! Och JA, jag sitter vid en dator som inte har alla bokstaver..

Bjussar pa lite bilder fran idag!




kopte en varsin cupcake pa Magnolia Bakery!! :)

TIMES SQUARE!!


Bedtime...

Eftersom att vi går upp ganska tidigt varje morgon så måste jag verkligen försöka sova snart, så att man orkar morgondagen! Ska bli så gött med lite starbucks imorgon, maten och kaffet är ju inte det bästa som vi har här.. Så ska bli skönt med lite riktig mat och GOTT KAFFE!

Här är lite bilder från de senaste dagarna. Vår lunch idag (ser gott ut va?!), sover i min kära böda tröja, en byggnad här runt campus och våra fina gubbar som vi ritar på lektionerna (börjar bli lite av en rutin, haha).


Another day in school.

Nu ligger ni där hemma och sover och klockan är bara halv tio här. Idag har också varit en lång dag men kul har vi iaf! Nu på kvällskvisten fick vi en liten föreläsning av en polis och vem är den första han väljer som ska spela med?? Jo mig såklart! Handklovar fick jag till och med ha på mig, haha ska försöka fixa lite bilder, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Haha.

Imorgon är det dags för NEW YORK CITY!! Wiho, det ska bli skit kul! :) hoppas ni har det fint där hemma för jag har det väldigt bra här borta! Puss på er finisar!!

När det är långa dagar i skolan måste man roa sig lite.. Ser ni vilka? Haha :)


5:e juni 2012 - Long Island

Hej bloggen! :) förlåt för dålig uppdatering men vi har verkligen lektioner hela tiden, idag började vi 8.15 och slutade 18.30.. Somnade nästan haha. Vi har gratis wifi här men bara i vissa rum och den funkar inte på min dator så får mobilblogga lite, vet inte om det funkar att ladda upp bilder men ska försöka!

Klockan är bara 19.40 här borta, så ni läser väl detta imorgon någongång, hoppas ni har det bra där hemma! :) Puss och kram!!

Vi lär oss så mycket här.. Haha


Framme!

Hej hej hej!! Nu är vi äntligen framme på skolan där vi slagga de närmaste dagarna och lektioner ska vi också ha! Båda flygturerna har gått super, blev lite väl turbulent där ett tag på väg till New York men gick bra :). Nu ska vi äta middag, klockan är halv nio här borta, lite sen middag men ska bli gott!

Ha det så bra där hemma alla, så hörs vi imorgon! :)


UP AND AWAY

Hej finisar♥. Eftersom att jag nu enligt planerna ska vara påväg från London till NY så får ni här ett tidsinställt inlägg. Som sagt om allt går som det ska så har vi precis lyft från London och är framme om cirka 8 timmar i NY, vi blir upphämtade på flyplatsen och åker direkt till skolan. Vet inte hur internetet fungerar eller om det ens funkar på min dator men jag hoppas verkligen så att jag kan blogga!

Ha en superfin dag nu! Pusss.


Fick den här av mamma och brorsan innan jag åkte, ska försöka tänka på det när jag är uppe bland molnen! ;)

Påväg

Hej hopp! Nu sitter jag i bilen påväg till Arlanda, planet går 20 över 7 men vill verkligen ha god marginal. Det är en till tjej från samma stad som ska åka med samma plan och totalt från sverige är vi 5 st, så det är skönt att slippa åka själv :).

Hörs senare! Puss.


Några timmar kvar..

Det är helt stört och jag fattar fortfarande inte att jag åker imorgon eller ah väldigt sent inatt. Har haft några vänner som kom över och sa hejdå för en stund sen, och jag kan inte få ut en tår och jag vet att det kommer komma sen.. Typ på planet eller något när man sitter och lyssnar på musik så kommer massa minnen ploppa upp! Men samtidigt så vet jag att jag vill verkligen det här och det har jag velat såååååå länge, så självklart är jag super taggad. Det känns bara så galet, jag har alltid velat åkt till USA, bo där osv och nu ska jag göra det?! Och jag har liksom alltid sett USA som drömmarnas land, att där kan man göra vad som helst, där slår drömmar in och nu ska jag verkligen FLYTTA dit.

Vill bara säga också att jag har så fina fina vänner, gud vad jag kommer sakna er!! Därför känner jag att måste bjussa på en liten bildbomb med massa fina minnen.












1 dag kvar!!

Asså herre min Gud, jag åker imorgon??!! Haha det här är helt galet! Jag är så taggad,nervös, känslosam på en och samma gång, så istället för att gråta så skrattar jag istället.. Haha. OMG!! Är jag klar med allt? Har jag glömt något? Tankarna far förbi som en enda stor raket! Tror jag har allt, måste bara packa det sista ikväll men annars är allt klart! :)

Idag ska jag fixa det sista i mitt rum och sen blir det fler hej då.
Hoppas ni får en fin dag! :)

Myser tokmycket med detta charmtroll!


I Västerås!

Jag och brorsan tog en spontan tripp till v-rås, hittade ingen adapter hemma i stan så fick bli en panik trip, hehe. Men nu har jag iaf min adapter och jag var beredd att den skulle kosta typ 300, men nej nej 30 kr fick jag betala, haha! Nu sitter vi på burger king och äter lite bakis mat, yum! :)


2:a Juni 2012

Hej på er!! :) hur mår ni? Jag är faktiskt helt okej pigg efter gårdagen, haha med tanke på hur många shots det blev... Hade en så otroligt grym och rolig kväll med mina fina vänner, det var verkligen en perfekt sista kväll! Jag fick till och med presenter med jättefina kort, blir helt rörd när jag tänker på det. Tack för en så sjukt awesome kväll alla, ni är helt underbara och jag kommer sakna er så jävla mycket!

Idag måste jag städa lite (det syns ju att det var fest här igår, haha) sen måste jag verkligen hitta en adapter!!
PUSS PÅ ER!




Goodbye!!

Nu är det dags för avskedsmiddag med mina underbara vänner, kommer inte bli lätt men ser framemot en grym kväll med mina fina vänner! :)



Första Juni 2012

Det är äntligen , JUNI? Gud vad tiden går fort och det är endast 3 dagar kvar tills jag åker! Igår ringde värdmamman och sa att de var jätte förväntansfulla att jag skulle komma och speciellt K 7 år, så skönt att höra det :), jag är ju också super förväntansfull!

Idag har jag super mycket att göra, ska ha goodbye party för vännerna så jag måste in till stan och handla osv.

Ha en fin dag! :)


RSS 2.0