Försöker städa...

Nu har jag snart dammsugit hela övervåningen, måste typ skrubba lite i handfatet också haha. Det är så tråkigt att städa... Varför kan det inte bara vara roligt för? Ska ut i solen och ta en cigg, så kanske jag får lite "energi"? :) Haha.



Gårdagens - I stockholm.




Jacka, väska, kofta och linne från HM (HM GEEK?!) - Halsduk från Bikbok - Mina nya älsklings jeans (som jag jämt har haha) från Gina Tricot - Skor JeffreyCampbell - Brillorna är från Thailand.

30 april - VALBORG

Hej hopp♥. Idag är det valborg och det ska väl firas? Jajamensan, jag och massa brudar haha nej men en del ska vara ute hos mig och äta middag, så ska jag och bästis kossan göra någon efterrätt hm får se vad det blir för smarrigt men när Jossan är inblandad brukar det faktiskt bli smarrigt om jag får säga det själv. Nu måste jag skynda mig lite har en del som måste göras, lägger upp bild på gårdagens outfit lite senare.

Hoppas ni får en fin valborg alla! :)


Gårdagens.



Topp, gammal som jag plockat från faster - Kuvertväska, Nelly - Jeans, ginatricot - Skor JC.

PARTY

God kväll sötnosar! Har precis kommit hem från jobbet och slängt i mig mat, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa lite. Ska hem till en god vän som fyllt år, sedan får vi se vart kvällen tar oss. Vet inte vad jag ska ha på mig?? Men det löser sig :)
Puss kram.


Dagens





Kavaj HM - Topp, topshop - Jeans, ginatricot - Kuvertväska, Nelly - Skor, Jeffrey Campbell.

26/4-12

God morgon! :) Idag är det jobb som står på schemat, har verkligen absolut ingen lust men har ju varit ledig i tre dagar, så kan väl inte klaga direkt? Längtar som tusan till helgen faktiskt, blir födelsedagsfiranden båda fredag lördag, wiho! Förutom att jag jobbar hela lördag så känns det som det kommer bli en toppen helg och på söndag ska jag och brorsan åka och titta på BB live, haha bigbrother nördar som vi är..

PUSS


Bjussar på en gammal bild på mig och mina kära bror som små, haha.


Black Serena

Idag har jag umgåts med mina fina vänner, vi hängde och fika i västerås och jag behövde verkligen ett par nya svarta jeans. Letade som fan men hittade inget, men till slut... Inne på gina tricot fanns de, de sitter verkligen slimmat och är super tighta, precis som jag ville ha! :)

Endast 299 kr.



Mys & jordgubbar.

Har köpt hem jordgubbar och gud så goda de var, smakade verkligen sommar och jag fick värsta sommarkänslan. Herregud, kan det bara bli sommar snart eller? :). Har varit ledig idag också, så skönt och är ledig imorgon ocskå fett med lyx! Hann en sväng till gymmet med Tessan, det var skönt att få träna lite och träffa henne, känns som evigheter sen fast att det säkert inte alls var länge sen haha.

Nu ska jag mysa framför one tree hill med mina jordgubbar och choklad!


Måndag 23 April 2012

God morgon! Har sovit som ett litet barn inatt, kände mig verkligen utvilad när jag vaknade imorse och det är inte ofta det händer. Idag är jag ledig och det är verkligen välbehövt kan jag säga. Måste städa och fixa lite, sen ska jag skicka in papper om internationellt körkort och polisutdrag, så att det blir gjort. Nästa vecka ska jag till ambassaden och fixa mitt visum, wihooo!


"Ett tidigt hejdå"

Idag har jag haft uppvisning med mina 4-6 års grupper på dansen, det var så kul och de var så himla duktiga! :) Gud det var lite jobbigt när alla skulle gå hem, och alla är så underbara även föräldrarna är så goa, en mamma kom fram till mig efter och sa så fina saker, jag blir så himla rörd av sånt där! Det är ju de som ska ha stort tack att jag får dansa och umgås med deras barn, visst är det jobbigt ibland men de är såna glädjespridare och energiprickar och får mig alltid att skratta och le.

Nu ska jag istället tänka på det positiva, att jag har fått spendera så många terminer med dessa gosisar och jag har lärt mig så mycket, det är så himla kul och man lär sig så mycket av att jobba med barn och dans är verkligen någonting man blir glad av, som jag blir glad av.

Det som också känns så jobbigt är att jag och min Josefine (jag kallar henne för min haha så ni fattar) är att vi har gjort det här tillsammans så himla länge att jag knappt kommer ihåg när vi började haha. Vi har så kul när vi jobbar ihop, att liksom få ha dansklasser ihop med sina bästa vän är så grymt roligt och vi skrattar hela tiden. Hon är en så otroligt duktig dansare så det är helt galet, man blir så himla stolt! Jag har inte hållt på med dansen så himla länge men det var Josefine som typ "lärde" mig om man kan säga så, eller ja det var hon som fick mig att börja och tycka det var så sjukt jäkla underbart! Du är så bra♥.


Så söta saker jag fick idag av barnen!


Jag och min korv!

Den 21:a april

Bloggen har fått lida lite idag, har jobbat hela dagen.... suuuck haha. Jag är så otroligt trött på att jobba just nu. Imorgon har jag avslutning med mina dansgrupper, de ska visa upp för föräldrarna, gud jag blir så känslosam när jag tänker på det! Även om det är jobbigt ibland att behöva jobba och gå upp tidigt varje söndag så gör de mig så himla glad och de är så goa. Usch jag kommer sakna de sjukt mycket!

Nu ska jag kolla på jönssonligan!PUSS


Hittade en sjukt gammal bild från en dansshow haha. ( jag är längst ut till höger längst fram ) Åh herregud haha!!


Det snöar...

Asså vad är det här? Det snööaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.... Jag trodde jag skulle dö när jag var ute med hunden. Den här dagen känns så jäkla förjävlig, ligger i soffan och kollar på gamla julkalendrar, men det passar väl bra eftersom det är snö ute?!! haha. Jag vill inte vara värsta klagmaja men idag är en sån här dag när allt känns piss, alla har väl såna dagar right? Har köpt massa onyttigt och bara trycker i mig haha. 
Hoppas ni får en fin dag!


Hittade en galet gammal bild haha. 

NEON PINK

Jag är inne på Nasty gal och kikar runt lite medans jag väntar på att bästis blir klaaar.... Vi ska äta pizza och jag är ap hungrig! Och man blir så shopping sugen men NEJ jag får inte klicka hem något mer men titta kan man ju alltid. Hittade denna blus, den är verkligen superfin och perfekt till våren/sommaren! :)




19 april 2012

God morgon!! :) Jag vaknade kvart i sju och var super pigg??? När alarmet ringde sprang jag typ upp i sängen haha. Idag ska jag till Uppsala och läsa av det där testet jag gjorde i måndags, ska vara där vid halv nio så måste börja rulla snart om jag ska hinna, när jag ändå är där ska jag möta upp morbror över en kopp kaffe. Nu ska jag äta upp min frukost, PUSS!



Möööör...

Gud jag är så himla trött, orkade verkligen inte jobba idag så har varit fett bitter haha.. Och nu ska jag jobba två veckor in i maj för att de behövde hjälp, inte alls många pass så det ska väl funka men sen ska jag fasen vara ledig innan jag åker!  Nu ska jag mysa ner mig framför bigbrother♥.

Min fina!

LITA SPIKE

Äntligen äntligen äntligen!!! Nu har jag klickat hem dem, mina älskade lita spike som jag jagat hur länge som helst, har alltid varit slut, inte funnits i rätt storlek osv osv... så då la jag det lite på hyllan ett tag men vips så fanns de i rätt storlek! Jag vet att alla har de här skorna men det skiter jag i haha, jag ska ha de!! :)


ÖVEREXALTERAD?

Det här så sjukt, jag är så himla taggad att jag vill åka nu nu nu! Men i ena sekunden så blir man jätte känslosam och bara tänker på hur ska jag klara mig utan alla underbara här hemma? Hur hur hur? Jag kan inte fatta att jag ska FLYTTA, men det känns så jäkla bra, jag har velat göra det här så länge och nu är det faktiskt på riktigt och inte bara en önskedröm.

Det är så mycket förberedelser som ska göras innan man åker så att man nästan glömmer bort att det är en mentalt förberedelse också, och nu har det lugnat ner sig lite på den skriftliga fronten, jag har bokat ambassad tid, är klar med visumansökan, har skickat in papper till organisation osv.. Så då börjar ju verkligen tankarna fara omkring. Jag vet att det kommer bli så sjukt svårt när jag står där på Arlanda och ska säga Hejdå men jag måste komma ihåg att jag VERKLIGEN VILL åka och magkänslan känns så rätt!

Bilden är tagen i somras i Sthlms skärgård, så himla vackert!

IPAD?

Jag funderar på att köpa en ipad att ta med mig till USA istället för att köpa en data, var till min kära teknik vän för lite råd idag och det lutar verkligen nu mot en ipad. Blir så himla mycket enklare att ta med sig, den är ju så smidig och har upp till 10 timmars batteritid, perfekt att ha på planet så att jag kan kolla film och fördriva tiden lite :).


Bikiniöverdel - CHECK

Idag hämtade jag ut mina bikiniöverdelar jag beställt från HM, de satt jättebra! Enkla och fina, tog både svart och vit.  Får se om jag hittar ett par fina underdelar som man kan variera lite med :). Jag rekommenderar verkligen till er som har lite större byst, då är dessa perfekt och det ser inte ut som brösten kläms ihop haha.


16 April 2012

Ska alldeles strax pallra mig in till  stan och hämta mami, sedan blir det Uppsala och sjukan. Måste ta ett turbekulos test och visa upp att jag är frisk liksom. Sen ska jag träffa en saknad vän, puss!


Hälsoundersökning - Check

Nu har jag äntligen gjort min hälsoundersökning som man måste ha gjort innan man åker, 750 kr kostade det?? Och det tog typ max tio min haha. Imorgon blir det nog att fara till Uppsala och ta turbekulos test, eftersom att jag bor i en väldigt väldigt liten stad så är det ingen som gör det här och det testet är super viktigt tydligen.

Nu är det endast 50 dagar kvar tills jag åker iiihhhh!!

Idag smed jag och min bästa lite planer innan jag åker, vet inte hur jag ska klara mig utan dig!

Gårdagens

dTop och skinnkjol från HM - Kuvertväska från Åhléns - Skor från Wildflower By Kenza ( Köpta från Nelly ).

Tacos

Åh vad dåligt jag mår idag, haha så sjukt bakis, något tips på hur man inte blir så bakis? Förstår inte kan knappt dricka något alls längre utan att bli jätte jätte bakis.. Så ikväll blir en lugn kväll eller lugn lugn har mina kusinbarn här och vi har precis ätit tacos och snart blir det godis och mys framför en film ♥.

BAMSEKRAM


SÅJA

Varning för fyllerinlägg haha. Förfestar med mina finisar! Åh jag vill att de ska flytta medmig!! Kommer sakna de så mycket! PUSS PÅ ER ni är bäst fan!

Fredag den 13

God morgon!
Jag har städat hela morgonen, är precis klar och snart ska jag ta powerwalk in till stan, tänker trotsa mitt onda ben... Ska möta upp en saknad vän! Kvällen bjuder på grillning här hemma sedaan blir det nog utgång. Vad ska ni göra denna oturs fredag? ;)
Pusss




"Baka baka liten kaka"

Har spenderat denna kväll med lite bakning, har avslutning med mina dansgrupper på söndag så bestämde mig för att baka istället för att köpa denna gång, hehe  vi får väl se om det uppskattas haha! Jag bakar INTE ofta så vi får väl se hur det smakar... ;)

Bakstöök..
Är som kladdkaka med nougat topp, fett med mums! Fast nougaten ska stelna mer än vad det gjort på bilden.

12/4-12

Hej hopp.. Jag är så otroligt seg idag haha. Ligger i soffan framför Svensson Svensson och äter massa gifflar, har man mensvärk så har man... Men har gjort lite nytta också, fixat med lite papper osv.

Ska alldeles strax pallra mig till gymmet med lotta, ciao!




MIX & MATCH

Asså jag får verkligen inte nog att kika på bikinis och drömma mig bort till sommaren och USA. Bik Bok har en del fina båda under & överdelar så att man kan mixa och matcha själv! Fastnade för de här fina:



Ikväll igen..

Myser ner mig i sängen av ännu ett one tree hill avsnitt, det avsnittet jag såg på igår var sjukt jäkla bra! Började kolla vidare igår men gick verkligen inte var alldeles för trött haha. Så nu laddar jag upp med lite honugsmelon och är super spänd på vad som kommer hända :).
Godnatt!



10 april 2012

God morgon! Hur mår ni? :) Är så himla pigg idag haha, ingen aning varför. Jobbar bara två dagar till sen är jag långledig!! Så himla skönt. Har planerat in lite party med mina finisar! Kommer vara första lediga lördagen på evigheter så ska bli så jäkla skönt att kunna gå ut för en gångs skull utan att behöva tänka på att man måste upp kl sju dagen efter haha.


Bild från i somras på gran canaria!

OTH

Ligger i sängen och äter glass och kollar one tree hill, vill inte att serien ska sluta buhuuuuu.. Haha.


9 april 2012

Hej! Har jobbat hela dagen idag så har varit tyst på denna fronten... Men 100 % OB hela dagen är rätt så nice det med! Nu ska jag möta min saknade vän julia på en liten pinne, hööörs :)


8 april - PÅSKDAGEN

God morgon! Är uppe med tuppen idag och ska alldeles strax sticka iväg till dansen för lite jobb. Eftersom att det är påsk målade jag mig lite ansiktet för de små trollen haha. Ha en bra söndag! :)



Thursdaaaaaay

'
Blus & shorts från ginatricot - Kavaj & väska från HM - Skor SBT ( som alltid haha )

Middag

Kvällen igår var grym, hade så sjukt roligt! Blev väldigt sent men men så ska det va väl? ;) . Nu ska jag på middag hos faster :) Lägger upp lite bilder antingen imorgon eller senare ikväll. Puss


Utgång!

Kör en spontan utgång med min bästa och några fler?? Haha jaja ingen aning och spontant brukar alltid bli den bästa utgången, skärtorsdag bring it!



5 APRIL 2012

God morgon godingar! Jag har redan hunnit jobba idag ja, ska snart ut med vovven. Idag fyller min kära mamma år, HURRA HURRA HURRA!! :) 49 år... Man får inte säga det så högt haha. Hon blev inte heller allt för glad när brast ut ett år närmare klimaktieret.. Sorry mami haha.

Så idag ska vi äta lite god mat osv. Sen måste jag få tag på ambassaden angående min intervju som jag skulle boka om men nu är den helt avbokad och  som jag nu inte kan boka om PANIK, och de öppnar kl 13 och stänger 14, normal telefontid, NEJ! Så nu tänker jag tycka synd om mig själv och gå handla något gott eller ta en springtur och springa av mig all panik, PUSS.


Fetto dag...

ÄLSKADE LEDIGA DAG! Gick upp hyfsat i tid idag iaf, jag och brorsan åkte och köpte jätte mycket kakor och onyttigt haha.. Nu ska jag fixa mig iordning och sedan åka till västerås med mina bästa♥.


HURTIG KVÄLL

Vi kunde sluta lite tidigare idag så tog en liten löptur efter jobbet innan jag åkte hem, AS SKÖNT! Men nu är jag super trött haha. Imorgon är ledig och det ska bli så skönt, nu ska jag titta på familjen annorlunda och äta lite honungsmelon, mummaa!                                                                                                                                                                                                                    


3 APRIL 2012

God morgon! Har ätit frukost och nu sitter jag och dricker varm chokld framför 7th heaven som ett litet barn haha. Sätter jag på teven och den serien är igång är jag totalt fast! Börjar inte jobba förrän halv tre idag, så himla skönt! Imorgon är jag ledig och det är verkligen välbehövt kan jag säga. Vi hörs mer senare puss! :)


Påsken närmar sig!

Hej alla goa! Har precis kommit hem från jobbet. Sitter och äter lite påskvört, mmmmm sååå gott! Typ det bästa med påsken och julen, det där härliga brödet! Haha nej då, men nästan iaf ;) Men det märks verkligen att det snart är påsk, så mycket folk på jobbet som storhandlar och förbereder sig inför helgen.

Idag fick jag schemat för sista veckan i april, den 28 april är min sista dag wihooo! Sen är jag ledig hela maj innan jag åker och jäklar vad ska jag gosa med mina nära kära så förbered er på kramkalas haha :)!


YUM!

Drömmer mig bort..

God morgon! Jag sitter och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Sola och bada, en helt iskall öl vid poolen, shorts och bikini, fräknar som kommer fram haha, ja det är sommar det! :)

Det är ju som sagt drygt två månader kvar tills jag lämnar detta land så jag ska väl inte klaga, är så himla överexalterad!! Har så många platser jag vill besöka när jag är där borta och så mycket jag vill göra! Jag och bästis funderar att åka till Mexico när hon kommer och hälsar på mig, hur awesome vore inte det? :) Eller ja säg hur många platser vi inte vill åka till haha.


Hur underbart ser inte det här ut liksom?

Bikini

Är inne på Nelly och kollar på bikini,vad ska man ha? Har alltid köpt på impuls och aldrig orkat provat tidigare och då blir det oftast fel storlek, har alltid svårt med överdelen men aldrig orkat brytt mig kanske är dags nu.. Vill verkligen hitta en överdel som sitter jätte bra och liksom rätt storlek men det är så svårt när man måste beställa ett bikini set och inte över/under del för sig.

Jag har bara bandeu överdelar men bysten ser så konstig ut då, så ska verkligen försöka hitta någon annan modell eller något liknande fast med bättre hållning.

Två söta jag hittade!


SUNDAY

Äntligen april! Men just nu är det snöstorm utanför fönstret?? Jaja samma visa varje år... Får hoppas att det vänder, vill ha vår nu det är alldeles för kallt ute burrr!! Har ni blivit lurade idag? Jag blev rålurad eller ah jag kom på mig själv.. Min kära vän Josefine försökte lura mig och alla danselever att hon hade haft spenat på fötterna imorse?! haha och det värsta är att jag trodde ju typ på det.. Jag skyller på att jag är trött;)

Har hunnit färgat håret idag också,hade världens utväxt men vi körde hela håret. Nu sitter jag och tittar på reprisen av top model och snart blir det mat, yum!
KRAM :)


RSS 2.0