Det var sommaren 1963, när alla kallade mig "Baby"..

Och JA, jag tänker faktiskt lägga mig i sängen och kolla på dirty dancing, även fast att jag såg musikalen i söndags.. Jag erkänner att jag är ett riktig dirty dancing fan, eller ah freak kanske.. Kärleken mellan Johnny och Baby, jaaaag döööör typ varje gång hihi. Allt är ju så himla bra! Aja sen var det faktiskt ett bra tag sen jag såg filmen (för att vara jag iaf). Man blir ju lite ledsen i ögat också nu när Patrick Swaycze är död, så grym skådespelare och dansare!
Har köpt hem en stor fet godispåse också, mums!   Now I've had the time of my life..


Myspys!

Sitter hemma hos Lovisa just nu, idag har vi gymmat och strosat på affärn alldeles för länge.. För ingen visste vad vi var sugna på haha. Till slut köpte vi hem lite jordgubbar, vindruvor brownies osv. Nu ska vi kolla på kopps! Mooooothaaaafuckaaaaa! Ha en bra kväll :)


VÅR

Det är ju våååååååår ute!! Överlycklig, skinnjacka och man fryser inte, helt underbart. Nu ska jag äta lunch med Papi och sedan ska jag inta gymmet med Lovisa. Puss


Frukost

God morgon! Ligger i soffan framför vänner med en riktig mys frukost. Köpte även hem lite vindruvor också, är det löning så är det! Har varit ut på morgon rundan med doggen också, nu blir det bara mys innan jobb kl två! :)


Dirty Dancing!

Har nyss kommit hem från Sthlm, har varit och sett Dirty Dancing musikalen och gud såååååååååå bra den var. Snacka om att min söndag blev helt omvänd, gick och jobba imorse, träffade Joss som vanligt på dansen och så var hon super stressad för att hon skulle till sthlm och kolla på musikalen. Sen när jag sitter i bilen påväg hem ringer en tokstressad josefine, vad gör du idag? okej bra du ska följa med mig på dirty dancing! Jag kommer och hämtar dig om 15 min, 15 MINUTER!  (Hennes pojkvän hade blivit sjuk så kunde inte följa med) Haha då blev det fart på mig! Sen var det ju det där med att hitta i storstan, inte det lättaste.. Plus att vi hade GPS men nej inte gör det saken lättare. Snacka om att vi irra runt på stans alla gator, men fram kom vi, en kvart innan det skulle börja så lite tur hade vi haha. Och när vi åkte hem körde vi först åt fel håll, oops.. Min dag som skulle bestå av att softa lite, dra till gymmet och ytterligare hem och softa lite. Men jag är ÖVERLYCKLIG att den tog helomvändning! Om ni inte sett den, GÅ OCH SE! Herregud den var så bra, snacka om lycka i själen!
Puss :)



Självklart blev det lite donken efteråt, hungriga och trötta!

EN VECKA

Det slog mig just att det precis är en ENDAST 1 VECKA kvar tills det är Avicii i globen, iiiiiiiiihhh! Är så sjukt taggad, blir till att bo på hotell den natten också. Har inte det blekaste vad jag ska ha på mig.. Det blir lite shopping på lördagen så kanske hittar något då, brukar ju hitta en del när man shoppar i huvudstaden(hehe).


Gammal bild på mig och Lejla

Melodifestivalen

DANNY DANNY DANNY!! HEJA HEJA!! Asså vad är det för bidrag ikväll? Vilken deltävling! Känns ju som att det bara går utfööör... Kom igen nu Lisa och Danny!! :)


Lördag kväll!!

Så skönt att vara hemma efter ett 10 timmars pass! Har precis ätit pizza, kebabpizza hehe så j*vla gott. Ikväll blir det bara dega framför melodifestivalen, sällan jag degar? haha, blir jobb imorgon och förhoppningsvis gymmet.





...

Gaah jag vill bara att helgen ska vara över, jobbar HELA helgen.. Nu sitter alla och förfestar och har det kalas och jag måste inta sängen. Nej det här blir ett kort inlägg, är för deprimerad haha!
Ha en bra fredag allihopa!! :)

JORDGUBBAR

Lyckan som uppstår när man hittar jordgubbarna som man helt glömt bort att man hade! ♥


Middag!

Efter en hel dag med att bara dega så känner jag mig rätt duktig som ställer mig och lagar mat, funderade ett bra tag på att beställa men icke sa nicke! Blev överlycklig när jag såg att det fanns korv i kylen och pasta, nu ska njuta av min gudomliga middag haha!
Hörs :)


Big Brother

Skit vilken seg dag! Jag och min kära vän är typ strandsatta här ute på landet, ingen bil och vi tänker fan inte gå. Nu har vi kollat på BB live i några timmar , nu har hon somnat och jag sitter här och kollar på BB HELT frivilligt. Vad hände där liksom? Jag som INTE skulle kolla i år, ooopppsss...

Inte såhär pigga idag inte...

Brunch!

När man vaknar sent får det bli brunch hihi, fick bli våffelplättor (hade inge våffeljärn haha). Jag och Carro hade sleepover och kollade på paranormal activity 3, stor besvikelse! Asså slutet? Vad fan var det? Det var ju som att de inte kunde komma på nå bättre så de tog första bästa?! Tur att vi fick våffelplättar till frukost, så himlans gott! :)


Blommigt

Kan inte bara sommaren komma nu? Är så otroligt trött på detta slask och snöregn.. Sitter och kollar på en massa sommarklänningar, hittade dessa blommiga och väldigt söta på topshop.

Home!

Har bara jobbat fjutt pass idag (3 timmar hehe) men känns som att jag gjort skit mycket! Blev en timme på gymmet med min kära vän, sen skulle pappa upp och hjälpa faster med något, så då blev vi bjudna på mat. Lammkorv och äggröra, låter säkert skit äckligt med det var super gott! Min faster är så snäll hon :). Imorgon är jag ledig och fasen vad jag ska dega, börjar bli riktigt förkyld och det har jag inte tid med! Nu ska kolla på one tree Hill och sen ska jag läsa lite i min nya bok, L.A Candy (den är faktiskt på engelska..). Har köpt hem lite glass också, mums!!


Canon

Jag behöver verkligen införskaffa en ny kamera innan USA, min som jag har nu är väldigt udda och konstigt! Men den impulsköpte jag bara för att jag behövde en kamera på stört och för att min budget inte var den bästa. Jag funderar på en Canon, det har jag haft förut och den funkade väldigt bra tills den gav upp haha, de brukar ha bra grejer iaf! :)


Jofama by Kenza

Jag sitter och klurar på om jag ska beställa skinnshortsen från Jofama by kenza, de är så j*vla snygga! Men har läst många kommentarer om att de blivit jätte missnöjda med de, storleken osv.. Finns en butik här i stan (Selma) som har den men hade bara stl 38 kvar, men de kunde beställa ett par om jag ville ha. Hmm??


Bildera är tagna från Bubbleroom.se

One direction

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
You don't know you're beautiful
That what makes you beautiful

Skype

Har nyss avslutat ett videosamtal med min kommande värdfamilj, åh jag blir så taggad och vill bara åka nuuu!! Och så säger mamman att från och med juni till september så är det ända plaggen jag kommer behöva ha är shorts och bikini för att det är så varmt där på sommaren, hur nice låter inte det liksom?! Barnen är ju så himla goa, mamman frågade K (tjejen på 7 år) när vi skulle säga hejdå; är det något mer du vill fråga? hon svarar; NÄR KOMMER DUUUU?? Haha sötnos! Nu ska jag bara mysa i soffan och kika på familjen annorlunda, imorgon börjar jag inte jobba förns halv två vilket betyder SOVMORGON! :)
Puss!


Sommar, ja tack!!

19 februari

Puuh vilken dag och vilken helg, är så skönt att sitta hemma i soffan nu och inte röra en fena! Ska fortsätta lite på min visumansökan också, just nu tänker jag bara absolut inte göra någonting och bara äta det jag känner för haha. Älskade söndags kväll du var väntad! Ha en mysig kväll alla :)


Visumansökan

Känns som att jag inte skrivit på flera dar men har varit fullspäckad schema, igår var jag på 20 års middag med lite vin mat och så upp och jobba kl 8 imorse, wiihoooo, eller?!? Ångrade lite att jag inte tog med colan istället för alkoholen haha men men.. När jag kom hem skulle jag skypat med familjen, men så var ungarna ute och flängde haha, så får bli på måndag istället. Idag har jag börjat med min visum ansökan, bättre sent än aldrig! Måste checka av noga innan jag skickar in den, allt måste ju vara perfekt och helt rätt ifyllt, skiträdd att jag ska göra något fel. Men Culture Care har skickat ut och visat steg för steg hur och vad man ska fylla i så jag borde inte missa? haha men man vet aldrig!
Nu ska jag kolla på mello och försöka plugga lite matte...
Hörs :)


Skulle äta min första grapefrukt idag,försökte vara lite nyttig, men fy det ser ju så gott ut och så smakar man, vad hände där liksom?

Min kommande värdfamilj.

Nu kände jag att det var dags för ett au pair inlägg :). Nu efter att allt är klart med matchnings processen (man matchas ihop med en familj åt gången och sedan bestämmer man om man vill tacka ja till varandra). Min familj som jag ska jobba hos bor som ni redan listat ut i Washington, DC som är huvudstaden i USA (som om ni inte redan visste det haha). Jag ska ta hand om två barn,en tjej som är 7 år och en kille som fyller 10 nu i april. Barnen är väldigt aktiva och håller på med en massa olika sporter vilket betyder att jag kommer köra runt de en hel del.
Vi ska försöka skypa på lördag, det gick inte så bra förra gången, de är verkligen en upptagen familj, med fart och fläkt, men det gillar jag, så det kommer nog bli super bra!
Nu tänker jag inta sängen, har en del som ska göras imorgon, matte prov, köpa present, systemet.. och mycket mer! Kram på er :)

16 februari!

Har varit ut och tog en liten promenad i det härliga vädret, var bara lite sol som fattades, kände att jag var i behov av lite frisk luft! Idag blir det lite jobb för min del sedan ska jag fira min kära vän som fyller 21 idag wihooo :) Nuu ska jag mysa framför tvn innan jag kilar iväg till jobbet!


Klick och en Burton jacka rikare..

Kände att jag behövde en ny skidjacka, velade ett bra tag men fick bli den här! Nu vill jag bara ut i backen och åka! :)


Bilderna är tagna från boardstore.se

Ett sista farväl.

Idag har vi haft begravning för min älskade farmor, det känns så konstigt att det är just du som är borta, jag vill inte även fast att jag vet att det är skönt för din del att få vila ut och vila tillsammans med farfar. Det är det viktigaste att ni får vara tillsammans igen. Det ploppar upp minnen hela tiden. När jag var sjuk när jag var liten fick jag alltid varmt vatten med honung och dina tablettaskar som man alltid fick när man kom och hälsade på, du var så mysig på alla sätt och vis. När du satt barnvakt var du så snäll, du bara skratta och log lite om man gjorde någonting tokigt för du ville inte säga till, utan var alltid alldeles alldeles snäll och genomgo. En gång så stoppade min knäppis till lillebror upp en videung upp i näsan när du var barnvakt, och allt blev kaos, och sen när du skulle värma välling, oj det här kommer jag så starkt ihåg, du glömde ta bort locket på flaskan och värmde den i mikron och jäklar vilken smäll haha( och en hel del rök i hela köket) men inte visade du någongång för det att du blev arg eller uppstressad, iallafall inte för mig. Gud jag vill bara få spola tillbaka tiden och få uppleva det igen. Jag är så glad att jag fått ha med dig alla dessa år, även om du varit svag och kanske inte alltid förstått att det har varit jag när jag hälsat på, så har jag alla dessa minnen med dig som jag kommer ihåg så väl. Jag hoppas du har det fint nu tillsammans med farfar. Vila i stillhet och vaka över oss, du lever kvar i våra hjärtan min fina farmor

Valentines day

Jag vill bara önska er alla en glad alla hjärtans dag och jag hoppas ni får en underbar dag! Själv ska jag jobba hela dagen men sitter och myser framför VÄNNER på tvn just nu, ibland har man nytta av att äga alla 10 säsonger, hehe
PUSS♥


Vår längtan

Hur mycket jag än älskar vintern och att åka skidor/bräda, åka skridskor på sjön, grilla korv/marshmallows och varm choklad så kan man ju inte undgå hur galet mycket man längtar till våren. Jag menar man är väl rätt tokig om man inte längtar det minsta till vår och sommar? Ingen stor vinterjacka som ändå aldrig är för varm och som samtidigt gör att man svettas sönder när man strosar runt mellan butiker, istället barbenta ben, en SKÖN jacka som man inte ens behöver ha knäppt och älskade converse ♥

Kikade runt lite och hittade dessa godingar

Jeans shirt från Cubus och de andra blusarna är från Bik Bok.


Innan jobbet mys!

Idag börjar jag inte jobba förns 14 (på lidl) super skönt! Sitter med en varm choklad i soffan och en keso macka, typ den bästa kombon. Har även matteboken till hands, känner att jag behöver få lite gjort iallafall innan jag kilar iväg till jobbet. Idag har jag fixat lite papper som jag måste skicka in angående mitt au pair år, måste bara köpa ett STORT kuvert så att allt får plats haha. 
Kram på er!

Matematik....

Nu tänker jag faktiskt skita i matteboken efter nästan två timmars plugg och inta sängen. Kan inte fatta hur jag ska hinna bli klar med kursen tills jag åker, men det ska jag bli och så är det bara!! Imorgon blir det jobb, men innan det måste jag ner till bibblan och kopiera lite papper som jag måste jag skicka in till Cultural Care! Hörs


16 veckor kvar..

Idag har jag varit så sjukt övertaggad, jag vill åka nu! Bara tanken att få shoppa, strosa runt, se något annat än denna lilla stad (Enköping). Jag vill bara få börja packa och förbereda själva dit resan, det är ju så himla underbart att få köpa tidningar, godsaker m.m som man ska ha med sig på planet :) Men det finns en hel del jag behöver införskaffa innan jag får börja med allt det där.. En ny dator är ett måste och en ny resväska!


Väntan på bussen när jag och min bästa åkte till Playa del ingles i somras!

VILL HA!!

Har blivit totalt frälst på ett par Jeffrey Campbell skor, jag döööör vad snygga.. Snälla ge till mig!


Dags för mello!

Nu sitter jag i soffan och väntar in melodifestivalen med la familia! Jag är helt slutkörd efter gymmet idag, blev två timmar men lite pauser blev det mellan styrkeövningarna haha. Men nu efterråt känns det så j*vla skönt! Imorgon blir det dans hela dagen, äntligen får jag träffa mina duktiga danselever, som jag har saknat de!!


Känner att jag är värd denna goding, mums!! :D


night night..


HEMSK
dag på jobbet, för mycket att göra för lite tid! Imorgon blir det ett fjuttpass 8-11 men lite OB på det så är det väl helt OK :) Nu blir det soffan för min del, Män som hatar kvinnor på tvn och det kan man ju inte motstå!


Work hard!!

Hoppsan hejsan här kommer mitt första inlägg! Ska ut med doggen alldeles strax sedan blir det jobb 14-20.30. Känner att jag måste ligga i hårt och jobba mycket mycket nu så att jag kan få med mig en del slantar till USA! Det känns så himla overkligt att det är mindre än fyra månader kvar tills jag drar men det börjar nog kännas mer verkligt när alla papper och ambassaden är avklarad! Imorgon ska jag troligtvis skypa med mina kommande värdbarn, ser verkligen framemot det, de är så himla och söta och de bara babblar på!

Det är så otroligt kallt ute idag, så självklart sitter man och kollar igenom sommarbilder som gör att man fryser ännu mer! Jag och min underbara vän i napa förra året!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0