Just another day

Då var denna torsdag över, en ganska stressig dag men helt okej, barnen hade ju daycamp idag från 9 tiden till 1 så jag och Laura passade på att njuta lite av solen på min baksida! Blev lite röd på näsan haha. Det har varit så varmt och det är så fuktigt. Tog en löptur nu på kvällskvisten men man orkar knappt, det är såååå varmt och jag hade vatten med mig men efter ett tag är vattnet rätt så varmt det med... Det går inte att springa hela tiden, då skulle jag dö kan jag säga. Ska verkligen försöka att träna varje dag! Det är ju inte så att jag fortsätt med LCHF här inte.. Orkar inte tänka på det nu, plus att det är svårt att hitta bra livsmedels varor med mycket fett i, nästan allt är low fat här..

Även om jag har haft det lite tufft i början med barnen osv så har jag hamnat i en väldigt bra familj. Min värdmamma förstår mig helt och hållet när jag har funderingar. Det största problemet är ju att de inte lyssnar så bra ibland och det blir stressigt att hinna med allt, för jag ska inte städa upp efter de lekt, och ibland får jag göra det för att det inte ska se förjävligt ut helt enkelt och så ska det inte vara. Pratade med min värdmamma för en stund sen och hon tycker det är jättebra när jag berättar hur dagen har varit och att det inte alltid är så lätt. Hon gav mig iaf beröm och sa att jag gjorde ett super bra jobb och barnen gillar mig, så det är ju positivt. Klart jag gillar de också, de är superhärliga men klart man blir frustrerad när de inte lyssnar. Och när det är som jobbigast och man bara vill typ skrika och gråta lite, så försöker jag ändå se framemot mot allt roligt som kommer hända och alla ställen som man kommer besöka osv, det gör det alltid lite lättare! :)

Nu ska jag unna mig en cupcake hehe och kolla på en serie, tror även jag ska boka min buss till New York i augusti. Imorgon är det fredag, wiiiie!
Godnatt där hemma. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0